Etusivu

Tämän palvelun kautta Tuomi Logistiikka Oy ilmoittaa käynnissä olevista tarjouskilpailuista ja tarjoajat pystyvät jättämään tarjouksensa sähköisesti.

Voimassa olevia tarjouspyyntöjä voi katsoa ilman tunnuksia Tarjouspyynnöt-osiossa. Ilman tunnuksia nähtävänä on tarjouspyynnön nimi, tarjouspyynnön kuvaus ja tarjouksen määräaika.

Kun rekisteröidyt palveluun, pystyt lataamaan tarjouspyynnön omalle tietokoneelle ja siihen liittyvät dokumentit, esittämään tarjouspyyntöä koskevia kysymyksiä, lukemaan kysymyksien vastauksia ja jättämään tarjouksen sähköisesti. Rekisteröityminen on maksutonta ja saat käyttäjätunnuksen välittömästi rekisteröitymisen yhteydessä.


Tuetut selaimet ovat: Internet Explorer, Mozilla Firefox sekä Google Chrome. Suosittelemme käyttämään aina uusimpia versioita tuetuista internet-selaimista, jotta ongelmilta vältyttäisiin. Selaimessa on myös oltava sallittuna ponnahdusikkunoiden avautuminen, palvelukohtaiset istuntoevästeet (session cookies) ja JavaScriptien suorittaminen.


Mikäli haluatte apua palvelun käytössä tai palvelun käytössä ilmenee teknisiä ongelmia, voitte olla yhteydessä osoitteeseen tuki(at)cloudia.fi tai numeroon 020 766 1075.

Cloudian tuki palvelee arkisin klo 8.00-16.00.


Ajankohtaista

Tietosuojaseloste

https://cloudia.com/fi/yksityisyydensuoja/